Ontbijt mee voor IBD met de CCUVN

CCUVN - Woerden
Normal 4d78e24bbbb7b15543fee09aec8bda8048e62882
van totaal € 150 (56%)
Afgesloten

Op Wereld IBD-dag start naast #ikenIBD de grote ontbijtestafette. Wij nodigen iedereen uit om op deze ludieke wijze meer te weten te komen over de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa (IBD*) en voeding. Bovendien dagen we bedrijven uit het stokje over te nemen en ook een soortgelijk ontbijt te organiseren.

Met deze ontbijtestafette vragen we meer aandacht voor deze chronische darmziektes en de invloed van voeding hierop. Met de opbrengsten financieren we onderzoek naar voeding en IBD.

De Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN) trapt af met een ontbijt op donderdag 18 mei om 08.30 uur in het restaurant van onze buren, de MBO-raad op de Houttuinlaan 6. De collega-organsiaties die gevestigd zijn in Houttuinlaan 4 zijn allemaal uitgenodigd om gezellig mee te onbijten om nader kennis te maken met elkaar en te horen waar de CCUVN warm voor loopt. 

Ontbijt jij met ons mee? Meld je dan snel aan en doneer (minimaal) € 7,50. Dit kun je makkelijk overmaken via deze website via de 'Doneer nu'-knop. Deze bijdrage komt geheel ten goede aan het onderzoek naar voeding en IBD waarover je binnenkort meer kunt lezen op deze website.

Zien we je de 18e? Ondersteun deze actie en meld je aan voor het ontbijt.

 

*IBD is de Engelse verzamelterm voor Inflammatory Bowel Diseases, chronische ontstekingsaandoeningen van het maagdarmkanaal