Roeiteam de Peddelprutsers doen mee met de 12 uur van Ankeveen

Debbie Spoor
van totaal € 1.500 (109%)
Afgesloten

De naam zegt het al, wij zijn een team vol kwaliteiten. We hebben tussen alle prutsers maar één echte roeier in ons midden wat de pret niet zal drukken. Bovendien kunnen wij wellicht wel uit een heel verrassende hoek komen. Onze krachten komen namelijk uit het hele land. Vanuit het noordelijke Groningen en de omgeving Emmen komen grote spierballen op 9 juli naar het mooie Ankeveen om ons team te versterken en om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Maag Lever Darm Stichting.

Poep! Alleen al het woord roept bij veel mensen lacherige reacties op. Toch? Dat terwijl steeds meer mensen darmklachten hebben. Het blijft ongemakkelijk om erover te praten. Zelfs nu wij dit schrijven, klinkt het een beetje gek. Veel mensen schamen zich, delen dit niet met hun omgeving en gaan te laat met hun klachten naar de dokter met ernstige gevolgen.

Wij willen dit taboe doorbreken en dit is de reden waarom wij roeien voor de Maag Lever Darm stichting. Kom ons aanmoedigen op 9 juli 2016! Weer een fantastisch team met een fantastisch doel dat meedoet aan het roei evenement, georganiseerd door de SOFA (Stichting Oranje Festiviteiten Ankeveen).