Documentaire - Leven met Ziekte van Crohn

Ricardo de Koning
van totaal € 1.000 (64%)
Afgesloten

-  bekijk de documentaire op www.levenmetziektevancrohn.jimdo.com  -

 

Ik ben Ricardo en leef momenteel al 13 jaar met de Ziekte van Crohn. Veel mensen vragen vaak hoe het het met je gaat. Mijn standaard antwoord is "het gaat goed!". Helaas is de werkelijkheid net even wat anders. Crohn heeft veel impact op je dagelijkse dingen. Maar hoe leg je nou uit dat je de vorige dag 15x naar de wc bent gegaan. Of dat je vanacht 10 uur geslapen hebt, maar niet naar je werk kan komen omdat je energie level nog steeds laag is. Ik heb besloten om mijn ervaringen over Ziekte van Crohn op beeld te delen met iedereen. Er zijn vele verschillende verhalen van Crohn en de mijne is hier één van.

Momenteel is de documentaire 'Leven met Ziekte van Crohn' online te zien waarin mijn verhaal verteld wordt. Met deze documentaire steun ik #StoermetIBD ! Op deze manier wil ik aandacht vragen omtrent de ziekte. Nou is Crohn één van de ziektes die voorkomen bij IBD. Er wordt al veel onderzoek gaan naar de beste medicatie, maar we zijn er nog lang niet! De documentaire en andere positiviteit is te zien op www.levenmetziektevancrohn.nl . 

Daarom vraag ik iedereen om zijn steuntje bij te dragen. Ik kan je uit ervaring vertellen dat het goed terecht zal komen! Alvast bedankt!