Partyzz! steunt #StoermetIBD

Sharma Soerjoesing-Chin A Foeng
Normal 48ed565647523b952b6f99af50a2c473f6e71e12
van totaal € 200 (5%)
Afgesloten

Ik ben Sharma, moeder van 2 meisjes, werk op een nieuws redactie bij de regionale Omroep West en ben eigenaar van Partyzz!

Exact tien jaar geleden snapte ik niet waarom ik zo snel zoveel kilo's lichter werd. Ik had geen fut, geen kracht, last van buikkrampen en moest steeds vaker naar de wc. Eerst dacht ik dat ik een buikgriepje te pakken had, maar toen de klachten erger werden, besloot ik toch naar de huisarts te stappen. Ik werd meteen doorverwezen naar de MLD poli van een ziekenhuis. Het was duidelijk: ik had Colitus Ulcerosa. Nooit eerder had ik gehoord van deze aandoening. Ik had een stressvolle baan, werkte 5 dagen in de week en pakte alles aan. Maar in dat jaar lukte het even niet.
Het zwaarste vond ik de lange dagen met onderzoekjes en het proberen van diverse medicatie in het ziekenhuis die echt maanden achtereen volgden. Werken ging even niet meer.

Uiteindelijk, na ruim acht maanden werd de juiste dosering aan medicatie gevonden en begon ik langzaam aan te sterken. Werken kon ik langzaam weer oppakken. De afgelopen jaren heb ik dankzij medicijnen en vooral door te luisteren naar mijn lijf en op tijd te rusten, een nieuwe levensstijl ontwikkeld voor mezelf.

Ik heb mijn hobby opgepakt en heb nu naast mijn baan bij de omroep, sinds twee jaar ook Partyzz! een super leuke webshop in feestdecoratie. Ik steun #stoermetIBD, door van elke aankoop in mijn shop € 1,- te doneren. Dus.. wil jij ook een bijdrage leveren? Bestel dan snel leuke feestdeco of gifts op www.partyzz.nl en help mij de MLD stichting en de CCUVN steunen.

Leven met IBD zal nooit een feestje zijn, maar het leven is dat wel. Alvast hartelijk bedankt ! Groetjes, Sharma Soerjoesing