Verloting houtsnijwerk

Tom van den Berg
van totaal € 500 (122%)
Afgesloten

Ik ben Tom en ik heb de ziekte van Crohn. Met deze actie doe ik mee aan de campagne #StoermetIBD. Dit om meer bekendheid te geven en om geld in te zamelen voor een betere behandeling van chronische darmziekten (IBD) via MijnIBDcoach. Wist je bijvoorbeeld dat IBD 1 op de 200 Nederlanders treft? Dit brengt heel wat negatieve gevolgen met zich mee: de rest van je leven medicijnen, onzekerheid over o.a. werk, het verloop van de ziekte, operaties en vermoeidheid. Ondanks dat zijn er soms ook positieve gevolgen, zo heb ik kennis gemaakt met het houtsnijden via een cursus. Dit is inmiddels uitgegroeid tot een hobby, waarbij ik zelf kan bepalen of en hoeveel tijd en energie ik erin stop.

Via deze actie wil ik één, of afhankelijk van de opbrengst meerdere, van mijn houtsnijwerken beschikbaar stellen als verloting. Voor elke 5 euro die je doneert speel je mee met 1 lot.

De kosten van het beeldje (materiaal en afwerking met medewerking van Houterij de Specht) ga ik door middel van sponsoring regelen. Zo gaat dus 100% van je donatie naar de Stichting MijnIBDcoach. MijnIBDcoach is een tool waarmee ik en andere patiënten betere ondersteuning krijgen bij de behandeling. Deze tool is nu nog maar voor een beperkte groep mensen beschikbaar en kan nog verder uitgebreid worden. Zodat uiteindelijk tienduizenden Nederlanders en dus ook ik, er gebruik van kunnen maken.

Wil jij kans maken op een handgemaakt beeldje en mijn actie steunen? Doneer dan op mijn actiepagina. Alle beetjes helpen, dus voel je vrij om ook de andere acties te bekijken en te steunen!