Hoe werkt het?


Je zal het maar hebben, een chronische darmontsteking, zoals colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn. Ziektes waarover niet gesproken wordt. Immers over zaken die zich afspelen op het kleinste kamertje van het huis praten we niet graag. Niet veel mensen weten dan ook wat deze ziektes inhouden. Hier open over zijn en aandacht voor vragen vinden wij stoer. 

Hoe het werkt:

1. Verzin een actie. Onder het mom van #stoermetIBD kun je heel snel een actie opzetten. Van een stevige wandeling aan het strand tot bungeejumpen. Van deelname aan een kleedjesmarkt tot het over je hand laten lopen met een tarantula. En ‘stoer’ is uiteraard een relatief begrip. Het is maar net wat je zelf het liefste doet of wat binnen je mogelijkheden ligt. Alles kan, mits de actie wordt uitgevoerd vóór 1 november 2017. Heb je inspiratie nodig? Bekijk onze tips en voorbeelden.

2. Maak je actiepagina aan. Kies voor de START ACTIE-button op deze pagina om je actie te starten. Je creëert zo een actiepagina, waarvoor je zelf teksten kunt schrijven en foto’s kunt uploaden om het een echte persoonlijke actiepagina te maken. Zet hier alle informatie over je actie neer. Geen inspiratie? Maak gebruik van onze voorbeeldtekst. 

 3. Promoot je actiepagina. Deel je pagina met zoveel mogelijk mensen! Je actiepagina kun je heel gemakkelijk delen en promoten via email, op facebook, et cetera. Vertel iedereen over je actie. 

 4. Zamel geld in. Zoek zoveel mogelijk sponsors. Vraag iedereen die je actie steunt op je actiepagina te doneren. Het geheim: vraag groot en veel. Lees hiervoor ook onze tips en voorbeelden.

 

Wil jij ons helpen de bekendheid van IBD te vergroten en geld in te zamelen voor de behandeling van deze chronische darmziekten? Start dan nu je actie.

Het lukt mij niet om een actiepagina aan te maken. Wat moet ik doen?
Kan ik ook promotiemateriaal krijgen om mijn actie onder de aandacht te brengen?
Wat zijn de actievoorwaarden?
Wat gebeurt er met de opbrengst van mijn actie?