Normal bdfad9231feb5547e24eff7d267314b175c58fdc

Het is zover: laatste kans om mee te loten!

11 augustus 2016 13:31

"Het is zover, beide beeldjes zijn af!"schrijft Tom van den Berg (31) op zijn actiepagina. Op de foto zijn 2 schitterende schildpadden van hout te zien, die Tom zelf heeft gemaakt. Maandag 15 augustus vindt de verloting van deze schildpadden plaats. Tot en met zaterdag 13 augustus kan je nog een lot van € 5 kopen om kans te maken op één van deze beeldjes.*

Meer dan een hobby

Tom heeft zelf IBD en houtsnijden betekent voor hem meer dan alleen een hobby. Het heeft hem tijdens een vrij lange ziekteperiode geholpen. Tom: "Het hielp mij om weer naar de mogelijkheden en leuke dingen te kijken naast alle negatieve gevolgen van Crohn. Daarnaast geeft het mij ontspanning en voldoening.  Ik ben echt met iets tastbaars bezig en krijg alleen maar mooie reacties.”

Deze mooie reacties zijn ook terug te lezen op zijn actiepagina. Zijn actie was direct succes. Zelf denkt hij dat het komt omdat hij zijn actie actief gedeeld heeft en zijn achterban goed op de hoogte hield met updates op zijn actiepagina. “Het eerste streefbedrag was al binnen 12 uur bereikt”, aldus Tom. Inmiddels staat er al € 555 op de teller. “Het mooiste vind ik misschien wel de donaties uit onverwachte hoek en dat de actie zo breed wordt gedragen.”

*Doneer € 5 op Toms actiepagina om een lot te kopen. De winnaars van de schildpadden maakt Tom maandag 15 augustus bekend op zijn actiepagina.

Wil je net als Tom ook je hobby inzetten voor #stoermetIBD? Ga naar www.stoermetibd.nl en meld je actie aan!