Ontbijt mee voor IBD


Wil jij ons helpen de bekendheid van IBD te vergroten en geld in te zamelen voor de behandeling van deze chronische darmziektes? Organiseer dan een Ontbijt mee voor IBD op je werk.


Ons ontbijt is een van de belangrijkste eetmomenten op een dag. Een gezond ontbijt zorgt voor een goede start van de dag en activeert de spijsvertering op een positieve manier na een nacht slaap. Voeding is een van de omgevingsfactoren die van invloed kan zijn op het ontstaan van IBD. 

Laat je collega's kennismaken met de impact van IBD op het dagelijks leven van mensen met deze darmziektes én kom meer te weten over het belang van gezonde voeding op de darmen tijdens een gezamenlijke bedrijfsontbijt Ontbijt mee voor IBD.

Met een gezond ontbijt vraag je aandacht  voor deze ziektes en de invloed van voeding hierop. Met de opbrengsten financieren we onderzoek naar voeding bij IBD. Tijdens het ontbijt krijg je meer informatie over IBD en waarom jouw bijdrage belangrijk is.

Een ontbijt is eenvoudig te organiseren

  1. Download onderdelen uit het actiepakket aan de rechterkant van deze pagina.
  2. Prik een datum voor het ontbijt en nodig je collega’s uit (met de uitnodiging uit het actiepakket).
  3. Doe inkopen voor het ontbijt met behulp van ons boodschappenlijstje.
  4. Laat tijdens het ontbijt de presentatie zien, laat mensen geld doneren voor Stoer met IBD (7,50 of meer)
  5. Maak een actiepagina aan op stoermetibd, upload een foto, schrijf een korte tekst en stort het opgehaalde bedrag op je eigen pagina.
  6. Maak foto’s of een filmpje tijdens het ontbijt. Post deze op je persoonlijke en/of corporate social media kanalen. Geef meteen het stokje door aan een andere organisatie (gebruik hiervoor het meegeleverde bericht).

Organiseer een gezond ontbijt en maak hier direct je actiepagina aanNeem voor vragen contact met ons op.

 

 

 

Downloads:

Tekst templates Uitnodiging voor collega's en LinkedIn bericht Download
Boodschappen suggesties Download
PowerPoint presentatie voor tijdens het ontbijt Download